Acai Berry – az ár, ahol vásárolni, hogyan működik, hogy hol vásárolnak

[Total: 0   Average: 0/5]

Mi az Acai Berry?

A Acai bogyó egy szőlő-szerű gyümölcs, amely úgy is ismert, mint a Superfood, mert a különböző egészségügyi előnyöket, hogy használják kezelésére több orvosi komplikációk, mint például a fogyás, arthritis, merevedési zavarok, a rák, a magas koleszterinszint, a detoxifikációt valamint javítja az általános egészségi állapot. Ez egy jó rostforrás, egészséges zsírok és antioxidánsok. Ők adják formájában fagyasztott pép, gyümölcslé, kapszula és por, és tartják számon a leghatékonyabb diéta kiegészítés.

9abdominal exercise Felntt sportol  Acai Berry   az ár, ahol vásárolni, hogyan működik, hogy hol vásárolnak

Amennyiben e Acai Berry származik?

Acai bogyó növekszik az acai pálma; ez egy ősi gyümölcs, amely megtalálható a Közép-Amerikában és Dél-Amerikában. Ez is megtalálható olyan országokban, mint Brazília és Belize. Meg van egy mag, jellegzetes lila fekete színű. A gyümölcs igényel nedves környezetben, mint mocsarak gyarapodását. A több ezer éves, az esőerdőt már growingAcai Berry.

Mik a lehetséges egészségügyi előnyei?

szerint egy kutatási, Acai bogyó gazdag antocianinok, amelyek egyfajta növényi antioxidáns, amely képes csökkenteni a koleszterin szintjét a vérben. Mivel ez egy superfood ez segíthet, hogy elveszíti és fenntartani súlyát. Modern szépségápolási termékek használata acai olaj, mert antioxidánsokat tartalmaz, hogy tud adni egy egészséges ragyogását a bőrt. Ez optimális tartása az emésztőrendszer tiszta; ez a bogyó is erős méregtelenítő kapacitása és egy hagyományos forrás élelmi rost. Acai is magas ellágsav és C-vitamin, hogy elnyomják a rákos. Egy tanulmány azt mutatja, hogy a polifenolos vegyületek kivont Acai elpusztult a rákos sejtek proliferációját 56 és 86%.

Melyek a Negatív és Side Effects Acai Berry?

bckit bech coupe 1 Acai Berry   az ár, ahol vásárolni, hogyan működik, hogy hol vásárolnak Meg kell kerülni ezt a gyümölcsöt, ha érzékeny a Acai vagy pollen allergies.Acai Berry is okozhat bizonyos mellékhatások, mint a hasmenés, beteg érzés, fejfájás gyomorfájás, valamint allergiás reakció s.

Ajánl  Meghosszabbítja-Max a felülvizsgálat kapszula férfiaknak

A felesleges semmit mellékhatásokat okoz; akkor meg kell tennie acai bogyó mértékkel, hogy elkerüljük ezeket a mellékhatásokat.

Ajánlott adagolás és időzítés Acai Berry

Számos adagolási formák állnak rendelkezésre, mint például porok, gyümölcslevek, kapszulák, krémek, testápolók és folyadékok. Kapszula adagolási ajánlások jellemzően 1000 mg egyszer vagy kétszer naponta, étkezés közben.

40active adult beach  Acai Berry   az ár, ahol vásárolni, hogyan működik, hogy hol vásárolnak

Acai juice lehet naponta kétszer, egyszer, amikor felébredsz, és egyszer lefekvés előtt, körülbelül 2 dkg egy nap alatt.

Acai Berry kiegészítők

Sok termék a piacon, amely azt állítja, hogy tartalmazza Acai Berry, hogy biztosítja az Ön kapszulában 1500 mg tiszta, fagyasztva szárított Acai por.

Acai Berry Interactions

bckground cib ciber 1 Acai Berry   az ár, ahol vásárolni, hogyan működik, hogy hol vásárolnak Vegyél acai bogyó kiegészítést konzultációt követően az egészségügyi szolgáltató. Együtt tud működni Fájdalomcsillapítás gyógyszerek, többek között nem szteroid gyulladásgátlók (a nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek), mint például Aleve vagy ibuprofen.

Következtetés AcaiBerry

Acai bogyók nyújtanak antioxidánsok és más fontos tápanyagok, amelyek elengedhetetlenek az egészségre. Acai nyersen is fogyasztható, italokban, például gyümölcslé, tabletta formájában, energia italok és turmixokat. Forduljon egészségügyi szolgáltató, mielőtt acai kiegészítést, ha már szed valamilyen más gyógyszerekkel.

Kapcsolódó hozzászólások

  • Ha megkérdeztem, hogy mi a kedvenc zöldség volt, akkor szinte biztosan nem válaszolt „cékla”. Még ha megkérném … Tovább
  • Ha azt kérdeznéd, hogy a kérdést: „Hogyan Epimedium kivonat segítségével merevedési zavar?” Azt válaszolnám i … Tovább
  • klorogénsav (CGA) népszerűsége és UsesThere több darab marketing azt állítják, a „zöld kávé kivonat”, … Tovább
Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."