Dynamite – az aktivátor harapás, vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

[Total:    Average: /5]

Dynamite erőteljes aktivátor harapás, tehát megragad halászati ​​Dynamite, és nem kell félni a pénzbírságok és rybinspektora. Végtére is, ez egy olasz gyártott alapján feromonok, jobb foglal egy vezető helyet a csalétkek.

halászat Dynamite aktivátorral harapás EFFECT hozzájárul a folyamat az izgalom és élvezetét kültéri rajongóknak.

A történelem folyamán Dynamite

Az alapot a kiváló munkát a biológiai hatóanyagok – feromonokat, amelyek részére az egyes élő organizmus. Bár ez hatással van az összes fajta tengeri és folyami lakos. Növeli az anyagcserét, a hal erősnek érzi magát az éhség, összegyűjtése az állományokban, menjen el a horog vagy csalit.
Ezt az anyagot úgy állítjuk elő, az olasz kutatók 2011-ben vezette a fejlesztését Dr. Andy Moore. Kémiai vegyület összetétele és tulajdonságai, összhangban a természetes megfelelője.

ppe gdget iphone1 1 Dynamite   az aktivátor harapás,
vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? Ezt a használata egy szintetizált anyag indult a termelés a attraktánsból néven Dynamite. Alapján a szintetizált feromonok, koncentrált illóolaj. Mindegyik fémezett tasak tartalmaz 5 ml, minden csomag tartalmaz 5 csomagokat.

A mieink kimerült hamisítványok érdekel a kérdés. Egy ilyen erős hatást gyakorol a halak Dynamite – csalás, vagy nem? A halászok, akik használják ezt az aktivátort, válaszolni fog egyedülálló. Lenyűgöző alkotások hatásán alapul feromonok, amelyek arra kényszerítik a halakat etetni aktívan, gyűjtsön nagy iskolákban.

A kompozíció a attraktáns Dynamite

A kompozíció a aktivátor kiegyensúlyozott és ez magában foglalja a következő anyagok:

  • a kötőanyag a halliszt felhasználása;
  • így szag és íz, mindenféle cukrászat adalékok;
  • különböző illóolajok rávegyék a ragadozó;
  • és természetesen a feromonok, amelyek a hal, mint Valerian macskákon.

Az egyensúly az egyes komponensek és cselekvési folyadék – ebben az esetben a siker minden kiadás halászat. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy rávegyék a halak távoli helyeken. Megy minden a hatáshelyekre az anyag, ő siet a csalit. Ne felejtsük el, hogy a csali csalétkek sikeres horgászat akkor biztonságosan.

Ajánl  Artraid ízületi - Mi ellenőrizzük, hogy érdemes megvenni ezt a terméket? És mennyibe kerül,

Hogyan kell használni aktivátor harapás Dynamite

EFFECT Dynamite horgászat, használjon mindig és mindenhol. De van néhány finomságok, hogy meg kell tudni.

ppe rotherpy rt1 Dynamite   az aktivátor harapás,
vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri? Vigyázni kell, mert a hamisítványok, emlékezni, ez az attraktáns termelt csak folyékony formában 5 csomag fémezett csomagolásban. Felvétele a kész keverék, megfigyelni aránya. Egy tasak hígítjuk a kész csalétek, súlya 2 kg, legfeljebb 2,5 kg. Bait használhatja a saját, boltban vásárolt készítményeket.

Most megy a halászati, akkor megteszi a száraz keveréket az aktivátor. A tó és hígítsuk folyóvíz és rávegyék helyen.

A hideg évszak, akkor lehet alkalmazni csalétek tiszta nedvesítsük meg a csalit, vagy csalit. Ehhez, híg a tasak 200 ml vizet a tartályból. Ebben az időben, a hal szeret állat csali és a csali, így ezzel a módszerrel, a tartály tele lesz a hal. A legfontosabb dolog – nem flip az üveget és öntsük a keveréket, ebben az esetben, akkor nem harap.

Mikor, hol, és ki, hogy halat Dynamite

fogása, a segítségével ez az anyag lehet szinte bármely hal minden víztömeg. Lehet tenger, folyó, tó – mindenhol lesz sikeres, és a hőn áhított trófeát. Nem függ ragadozó vagy békés halak mindig megtalálja a horog vagy tea.

Fontos, hogy számba vegyék a csalétkek megy a folyó erős áram. Ebben az esetben egy csomag nem elég. Ha menteni ebben az esetben, akkor jobb, hogy egy csali segítségével finom táskák, ez a módszer lehetővé teszi, hogy gyorsan tisztítható a csalit. Használhatja a módszer nedvesítő csalétek vagy csalik.

A pangó vizet, vagy tavak, lassú áramfelvétel kicsi. Tartsa szem előtt a megfelelő ételek bevezetésének. De minden esetben, egy tasak elegendő 5-7 sikeres horgászat egyébként.

Összefoglalva a főbb pontok

Going horgászat, biztos, hogy egy zacskó Dynamite.

készítése a csalit, tartsa az arányok minden anyag. Ne feledje – így elegendő mennyiségű, akkor nem csalogatni a halakat magukat, és így a túlzott mennyiségű – kap aktív hal, de nem figyel a horog.

Ajánl  MultiSlim - ár, vásároljon most hol vásárolnak, észrevételek

Vigyázni kell, mert a hamisítványok, emlékszik, a csalogató termelt csak folyékony formában, csomag 5 zsák. Vásárlás minőségű termék megbízható eladók, a sikeres horgászat akkor biztosítani.

About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."