Electricity Saving Box – ár, ahol vásárolni, vélemények

[Total:    Average: /5]

Villamos megtakarítás doboz – egy kis eszköz, amely képes a (szerinti eladók és a reklám), hogy csökkentse az energia számlák 5-60%. A magyarázat elvének tettei egy vevő messze elektromos megjelenés elég meggyőző. De a férfi nem olyan naiv, mint 20 évvel ezelőtt. És töpreng: energiatakarékosság Box egy válás vagy az igazság.

További információ a hivatalos weboldalon

A promóciós anyagok és utasításokat a villamosenergia-megtakarítás doboz leírja a mechanizmus a készülék és módszerek használatát. Még ott megtalálja a táblázat Hatékonysági mutató mely esetekben a leghatékonyabb, és ahol nem lehet használni. Egy erős érv az eladók, hogy a villamosenergia-megtakarítást Box tanúsítvány Európa, Kazahsztán, Ukrajna és Törökország. Mi lehet a válás, ha az igazolások?

Figyeljük meg, hogy a villamosenergia-megtakarítás doboz egyike a márka „gazdaságilag áram” a piacon elérhető. Az ugyanabba a kategóriába EkoEnerji (Törökország), SmartBoy, villamosenergia-Electric Power Saver “Econometr”. Általános szabály, hogy a származási ország Kína. Egyesíti ezeket az eszközöket igényelt működési elvét és a hatékonyságot. Ugyanaz a számukra, és a kapcsoló áramkör: párhuzamosan a terhelés után a mérő, de a lehető legközelebb hozzá.

EkoEnerji, 25 W

dut coe up coor1 1 Electricity Saving Box  ár, ahol vásárolni, vélemények A figyelmes ember észre fogja venni a villamosenergia-megtakarítás doboz és annak analógjai még egy közös elem: a gyártó azt állítja, hogy az energia-megtakarítás látható csak olyan helyeken, ahol nagy induktív terheléseket. És ez a kijelentés az igazság.

Az első jele annak, hogy a hatékonyságot a villamosenergia-megtakarítást Box messze van az igazság

Elektromosság megtakarítás sok éven át a globális trend. Nemzetközi vállalatok küzd, hogy a fogyasztó energiájú eszközök minél olcsóbban. Ebben a kérdésben vannak speciális laboratóriumokban. És minden döntés terén energiatakarékos gyorsan terjed termelők között, és úgy tűnik, a termékek márkák. Innen ésszerű kérdés: miért nem látja analógok energiatakarékosság Box Philips, a Samsung vagy LG?

Ajánl  BerryFit - csepp, Mennyibe kerül, és hogyan működik?

„gazdaságos” keresztül értékesített kizárólagos forgalmazók. Ugyanakkor jól ismert gyártó a villamosmérnöki inkább dolgozni a regionális irodákban. Tehát ezek közvetlen hozzáférést biztosít az eladók és a nagyfogyasztók, biztosíthatja számukra tájékoztató, tudományos, műszaki és technikai támogatást. Miért gyártója energiatakarékosság Box nem használja ezt a rendszert hatékony?

energiatakarékosság Box

A harmadik pont az, hogy értékelje hatékonyságát energiatakarékosság Box általában alapján készült változási áram az (nincs eszköz vele). A szakember fogja mondani, hogy a csökkentés a teljes áram a hálózat még nem világosan mutatják az energiafelhasználás csökkentésére. Miért nem fut a közvetlen mérését az elfogyasztott villamos energia vagy aktív teljesítmény? Ne használjon olyan trükkös módszerrel becsüli energiamegtakarítás ha energiatakarékosság rovat válás potenciális vásárlók.

Ha a magyarázatok elvének „gazdaságilag” megy tovább „know-how” és „ismeretlen hatás”, beszélünk az átalakulás reaktív energia (ez nem befolyásolja a lendület a számláló) az aktív. Aktív energia, a reaktív, lehet használni átalakítása más energiaforrások, hogy fekszik az alapja a munka bármely fogyasztó készülék. De minden fizikus fogja mondani, hogy meddő csak fordított létrehozását elektromágneses mezők induktív kapacitások (például a tekercsek a motor). Más típusú energia viszont nem lehetetlen. Vannak más magyarázat-fi, amely könnyen elnyelte a vásárlók, akik a csökkentése a villanyszámla.

igazolása válás, energiatakarékosság Box

dut fhion fun1 Electricity Saving Box  ár, ahol vásárolni, vélemények Elektromos rajz a készülék a legjobb bizonyíték az igazság-in-reklám „gazdaságilag”. Legtöbbjük a séma nem tudtam megtalálni. Kellemes kivétel energiatakarékosság Box. Ha szeretné, hogy az interneten megtalálható a koncepció:

És mit látunk? Ez a leggyakoribb szűrő-eszköz a két kondenzátor az elemi egyenirányító. A prospektusok azt találtam, hogy a készülék is van egy forrás magasabb harmonikusok, de ez a rendszer nem ismeri. Úgy tűnik, hogy az egész tervezés célja, hogy táplálja a két LED, amely Shine a test az eszköz – egyfajta mini-fények.

A csak feltételesen alkalmasak dolog ez a kondenzátort, amely párhuzamosan van a hálózatban. A megfelelő kiválasztása a jellemzője ennek a kondenzátor fog okozni a motorok (mosógép, hűtő, ventillátor, stb), hogy fogyasztják a legtöbb meddő energia mágneses teret hoznak létre hatékonyabban. Ez enyhíti a helyi hálózatra.

Ajánl  Spartagen + -opinions, észrevételeket, ár,

DE: az adagoló a villamosenergia-fogyasztás nem reagál a meddő teljesítmény. Ők „cool” arányában a fogyasztás csak az aktív erő, ami energiatakarékosság Box semmilyen módon nem befolyásolja.

Elmélet, elmélet, de nem az én kísérlet bizonyítékot nem minden tűnnek. A kísérlet nem kell a hadronütköztető egy elektronmikroszkóp, vagy valami más trükkös. Már csatlakoztatott különböző hálózati eszközök és a mért energiafogyasztás a fogyasztásmérőt és anélkül párhuzamos működés „elektrisiti seyving box”. Aztán találtam a különbség az energiafogyasztás és a nélkül, „gazdaságok”. A feszültség a bemeneti volt 230 volt.

 • izzólámpa 60 W – különbség + 8,2% Időarányos
 • Az elektromos fűtőelem 1000 W – különbség +0,3%
 • A fénycső 11 W – különbség 18,3 százalék
 • Electroporator 1100 W – a különbség -3,3%

Így a legtöbb esetben, a fogyasztás, amikor bekapcsolja a villamosenergia-megtakarítást Box nőtt. De az egyik esetben, amikor a készüléket egy erős motor, látott egy kis megtakarítás. A valószínű magyarázat a természete ennek a gazdaság I idézett – hatékonyabb motor fogyaszt meddő energia, de az áramlás mérő nem tekinthető.

További információ a hivatalos weboldalon

Ha azt szeretné, akkor próbálja megerősíteni ezt a következtetést függetlenül. De soha nem ment egy nagyszabású kísérlet miatt szükség van a nagy mennyiségű mérési és elég erős, tartós stressz, hogy az otthoni hálózaton. Azt már tudjuk, hogy ha egy jelentős különbség, és meg fog jelenni, akkor nem használhatja energiatakarékosság Box. Modern méterre a villamos energia, amely megfelel GOST R 52322 2005, nem kell arra, hogy ilyen „Villamos energia megtakarítás doboz”.

A forgalmazók számos modell a „gazdaságilag erő” azt állítják, hogy növeli az energiahatékonyságot az eszközök miatt generációs magasabb harmonikusok. A fizika azt mondja, a magasabb harmonikusok nem csak csökkenti a hatékonyságát a motor és még sok más készülék, hanem jelentősen növeli a teljesítmény veszteségek mágneses magok. Ez különösen észrevehető a példa fénycsövek.

Ajánl  Hibátlan - ár, a hivatalos honlapon, hogy hol vásárolnak, eredeti,

Elméletileg ilyen eszköz lehet még okozhat a gyors kudarc az energiatakarékos lámpák. Eredő generációs nagy harmonikus a helyi rezonanciák veszélyes gázkisüléses fényforrások, de okozhat törést és egyéb készülékek. Különösen nagy a kockázata az utóbbiak „secretariatului” és alacsony terhelés a hálózaton.

Így bizonyos körülmények között a kompenzáló kapacitás „elektroperedacha” valóban csökkenti az energiafogyasztást. De először is, a mentés hatás elégtelen, és a második, a kapcsolási rajz, hogy megnyeri az áramszolgáltató, de nem a fogyasztót. És az utolsó a leginkább bántó. Valódi előnyeit energiatakarékosság Box csak akkor kap az eladók. Ők megveszik ezt az „innovatív” eszköz Kínában $ 4 fejenként, és eladta a szerencsétlen polgárok tízszer drágább.

Talált alternatívájaként energiatakarékosság Box?

Ez, és ez jól ismert meg. Ragaszkodjon a szabályokat a megtakarítás a villamos energia:

 1. Húzza fel nem használt készülékek. Mindig emlékezni a szlogen: „A túl kapcsolja le a villanyt!” Hosszú ne tartsa készülékek készenléti üzemmódban. Ha nem lesz szükség a következő fél óra, húzza ki őket a hálózatról. Nyomtató, mikrohullámú sütő, számítógép, stb készenléti állapotban is fogyaszt villamos energiát, bár sokkal kisebb számban.
 2. Ha vásárol új elektromos készülékek figyelni az energiahatékonyság. Ez jelöli betű az angol ábécé. Mi ez a levél közelebb az elején az ábécé vagy annál van az „A” és a profik utánuk, annál jobb.
 3. Ha villamos energia fűtési (vagy hűtési) otthonaikat, vigyázni hangszigetelésére nyílászárók. Megjegyzés lehetséges forrásait hőveszteség a lakás, vagy otthon.
 4. OL>

  a csökkentés a energiaköltségeket a kezedben, és nem kap tévesszen válás eladók energiatakarékosság Box.

About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."