Fizzy Slim -Price, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, áttekintésre, fogyókúra

[Total: 0   Average: 0/5]

A gondos tanulmányozása minden azt jelenti, hogy nem tudta elkerülni, és a szénsavas Slim, hogy van egy csomó véleményt. A mi megközelítésünk célja és mielőtt következtetéseket levonni megvizsgáljuk a készítményt, elemezze a dokumentumok és megtudja minden, ami a gyártó. Csak akkor figyelni, hogy a vélemények, észrevételek az interneten.

További információ a hivatalos weboldalon

Persze, ha nem akarja, hogy zsákbamacskát vesz, legyünk türelemmel, és olvasni mindent a végére. Ha a bejelentett információkat a kiegészítő lesz igaz, akkor adni egy linket a hivatalos honlapján az alábbi . Képeket nem sok, de te nem nekik, olvassa el, hogyan kell lefogyni? Sokkal jobb, hogy megértsék és alaposan lassan.

Általános leírás Szénsavas Slim

Fehér önszerveződött csomagolás Szénsavas Slim minimális tervezési megközelítés azt sugallja, hogy a gyártó több figyelmet szentelt a tartalom egy részét. Bár ez is lehet egy része a marketing stratégia. Azonban a modern élelmiszer doboz karton, bevonva típust használják az élelmiszeriparban és a gyógyszeriparban.

A dobozban vannak elhelyezve a tabletták buborékfólia PVC / PVDC / Al-fólia (ugyanabban a pirulák értékesítik, mint például, hexetidin vagy Suprima LOR), hogy megvédje őket a fény, nedvesség, a sérülés.

dut coho cohoic1 2 Fizzy Slim Price, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, áttekintésre, fogyókúra Tabletták Szénsavas Vékony rétegezzük, a felső réteg egy glikozid P-57, amely kivonjuk a Hoodia kaktusz vagy szintetizált laboratóriumokban, majd elszállítják a növény gyártók. A hatékonyság a kaktusz a fogyás már többször is megkérdőjelezték.

jár meggondolatlanul nem – olvasható a teljes összetételének elemzése az alkalmazandó alábbi rész, és itt csak megemlíteni, hogy a tabletták csomagolt szerint a modern szabványok, és a felső réteg lehetővé teszi hatóanyagok elérik kívánt.

Dokumentáció és a megbízhatóság Szénsavas Slim

A legtöbb áru, amelyek áthaladnak a kezünkben, nem bírja kritikát részén találhatóak dokumentációt a különböző okok miatt, kezdve okirathamisítás, befejezve a lezárása a laboratóriumokban. Meglepő módon, a dokumentumok koncentrálni az élelmiszer Szénsavas Slim átment az összes ellenőrzés:

 • A honlap Roskredit megerősíti jelenlétét a tanúsítványt az EEU.
 • Az adatok a dokumentum és a honlapon az akkreditációs azonos.
 • A tanúsítvány maga az n szám RU D-RU.НА27.In.06761 / 18 és cselekszik CIS.
 • A tanúsítvány érvényességét, amíg 2019/11/08.
 • A gyártó “Primula élet”.
 • A gyártónak nincs hátralék adók és járulékok.
 • A gyártónak nincs vizsgálatokban.
 • OOO “Primula élet” található egy irodaház (fotó lent) Moscow, St. Povarszkaja, ház 31/29
 • Activity készítő felel NACE.
 • TU 10.89.19-001-0130132292-2018 – megfelel az élelmiszer-termékek.
 • A laboratórium vizsgálatot lefolytatta, OOO “IC élelmiszeriparban” is érvényes.
 • A jegyzett tőke az utóbbi egyenlő 1000000 … (millió).

ellenőrizni fogja a termék és a gyártó gondosan.

összetétel Szénsavas Slim

A marketingesek gyártó fizeti az ügyfél figyelmét a három részből áll: a kivonat keserű narancs, vad sáfrány, kivonat a borókabogyó. Más, kevésbé egzotikus anyagok hirdetett meg az utasításokat. Szerintük ezek a fő összetevők, amelyek értéke a fogyasztó számára, és nem szabad hinni.

Tény, Irvingia, P57, lipáz és proteáz, CLA és mások – is fontos. Nézzük az egyes elemek külön-külön és együttesen azonosítani, ha ezek közül bármelyik antagonisták. Három fő összetevői fogják tanulmányozni a végén.

P57

dut bg beutifu3 Fizzy Slim Price, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, áttekintésre, fogyókúra Korábban már említettük, hogy a külső héj a tabletta áll teljes egészében a glikozid P57. Bár tudjuk, hogy a tanulmány a Hoodia kaktusz, nem igazán meggyőző, azonban bebizonyosodott, bizonyítékok csökkenti az étvágyat és a táplálékfelvétel mennyiségével emlősökben nem növényekből, azaz a külön az ő P-57.

állatok táplálékfelvételét a csökkent 40-60% 24 órán belül. Ezen túlmenően, az anyag felhasználásának épült a dél-afrikai ezeréves alternatív gyógyászat, ahol az orvosok valami különleges van. By the way, az amerikai angol Phytopharm és a Pfizer fejlődnek kiegészítők ennek alapján a glikozid, vásárol a jogot, hogy a szabadalmat.

Új megjegyzés: LIST-egy rangsor súlycsökkentő kiegészítők és linkeket tartalmaz hivatalos honlapjai eladók

 • A működési elve – növeli a ATP koncentrációja a hipotalamikus neuronokon 50-150%, csökken az étvágy.
 • megengedett csak az egészséges emberek.
 • Jelenlét Szénsavas Slim indokolja a szempontból csökkenti az étvágyat.

konjugált linolsav (CLA)

CLA (angol nyelven). vagy CLA (a Europen.) kezdetben elnyerte a rák tulajdonságait és kerültek felhasználásra a testépítésben, miután 2008-ban hagyta jóvá az USA élelmiszerekben való felhasználásra. A sportolók egy időben elkezdett enni a CLA, amíg rájött, hogy csökkenti a zsír kevesebb, mint 1%. Azaz, amikor a tömeg, például 80 kg-os, fogyás CLA lesz csak mintegy 0,5-0,8 kg-os, és a kezelés időtartama nem vezetett megnövekedett fogyás.

Ajánl  Bioxyn - ár, vásároljon most hol vásárolnak, észrevételek

Merit fogyás CLA nagyon kevés, de minden bizonnyal, de több szerepet tölt be a szállítójának az alapvető omega-6 zsírsavak és védelmezője a test.

 • A működési elve – izomer az esszenciális omega-6 zsírsavak és fontos a szintézisét telítetlen zsírok és a sejtmembránok.
 • Engedélyezett minden ember, hasznos hajók és használják, hogy csökkentsék a kockázatot a daganatok.
 • Presence szénsavas Vékony bizonyult kapcsolatban bizonyított hatása a fogyás (bár kicsi) és frissítő tulajdonságai.

lipáz és proteáz

Ezek az enzimek bármilyen egészséges szervezetben, de ismert, hogy abban az esetben, megsértése a pankreatin (embereknél az elhízás egy csomó probléma), lipáz és proteáz segíti az emésztést a fehérjék, zsírok és szénhidrátok. Egy por-koncentrátum levet a hasnyálmirigy a sertés vagy marha.

Mivel Pankreatin veszít a gyomornedvben aktivitását, célszerű a héj CLA.

 • A működési elve – enzimek, amelyek fokozzák az emésztést a ásványok: lipáz – zsírok, proteáz – fehérjék.
 • Javítja a működési állapotát a gyomor-bél traktus, normalizálja az emésztést, ha szükséges, kompenzálja az enzim hiány.
 • Jelenlét szénsavas Slim indokolja, hogy gyorsítsák fel a AMILO-, fehérjebontó, zsírbontó akció.

Coleonol

További információ a hivatalos weboldalon

A gyártó játszik az a tény, hogy ez kevésbé használt neve Forskolin egy olyan anyag, gyorsuló átalakulása energiát ATP a táborba. Az utóbbi, viszont szabályozza intercelluláris kölcsönhatás a hipotalamusz keresztül az agyalapi a belső mirigyek. Az orvostudományban megjegyezték a képességét, hogy enyhén befolyásolja a fogyás, és fokozza a tesztoszteron 18%.

 • A működési elve az, az idegrendszer befolyásolja nem szekréciós javítása energopromyshleny. Határozottan nem állapították meg (tanult), valószínűleg a gyorsulás lipid anyagcserét.
 • Bizonyítottan jelentett mellékhatások feltehetően nem alkalmazható terhes.
 • Jelenlét Szénsavas Slim indokolja a rendelet a sejten belüli anyagcserét, csökkenti a súlyt, javítja tevékenység.

Still a téma & gt; & gt; a Cavitator FatPro fogyás

Ligetszépe

Úgy tűnik, tiszteletére a ligetszépe címet kapott a jogi személy a gyártó „Primula élet”. Az összes lehetséges Europen forrásból nem tudtuk megtalálni a végleges említést a növény (nem kankalin). Az idegen nyelvű lexikon talált Alternatív cím Oenothera vagy ligetszépe olaj formájában, amelyet (nem egy hagyományos orvoslás) ekcéma, rheumatoid arthritis, premenstruációs szindróma (PMS), emlőfájdalom, klimaxos tünetek és más körülmények között. Előadott elmélet hatásának csökkentésére PMS nem bizonyított. A Europen otzoviki van egy 100% ajánlást (abban az időben a közzététel).

 • A működési elve feltehetőleg (még vizsgálat), emlékezési.
 • A különböző, nem orvosi források, vannak figyelmeztetések mintegy elfogadhatatlansági elfogadó betegségek az agy, például a skizofrénia, valamint a terhesség alatt.
 • Jelenlét Szénsavas Slim feltételes nem indokolt kapcsolatban hiányában közvetlen / közvetett kapcsolatban fogyás, de a lehetséges lazítás az éhség vagy a stressz csökkentése C / o az idegrendszert.

Glükomannán

glükomannán biopolimer, a diétás rost, amely nem emészthető az ember által, de egy tápanyag a bélflóra. Hajlamos megduzzadnak, aktivitásának fenntartásához a gyomor-bélrendszer, az éhségérzetet. Gyakran használják önmagában adalékanyagok nélkül.

 • A működési elve – magába szívja a nedvességet, megduzzad, és létrehozza térfogata befolyásolja az éhségérzetet fizikailag.
 • Ellenjavallatok nem állapították meg, ajánlatos a táplálkozási szakértők emberek elhízás.
 • Jelenlét Szénsavas Slim megalapozott fizikai csökkenti az éhségérzetet.

Irvingia

kis tanulmányozott Európában komponense Irvingia nem tartalmaz ajánlásokat orvosi felhasználásra. Külföldi mérvadó szakirodalom vannak javaslatok használatával a fogyás, de hang világosan: „Irvingia lehetősége van a fogyás”.

 • A működési elve nem került kiválasztásra.
 • Ellenjavallatok nem jött létre.
 • Jelenlét Szénsavas Slim tudományosan nem indokolt.

yacon

A yacon növény jobban ismert a nyugati, a továbbiakban Smallanthus sonchifolius, a hatása miatt az érdemi tizanidin. Az orvostudományban is használják spazmah, görcsök, elvonási szindróma alkoholizmus. Napi adag tiszta anyagok nem haladhatja meg a 36 mg-annak érdekében, hogy elkerüljék a mellékhatások előfordulását: izomgyengeség, bradycardia, álmatlanság, szédülés, stb.

 • A működési elve – csökkenti érzékenységét egy kémiai szinten.
 • Ellenjavallatok – Terhesség és szoptatás.
 • Jelenlét Szénsavas Slim feltételesen indokolt a szempontból csökkenti az élelmiszer-függőség.

keserű narancs gyümölcs kivonat por

Önmagában a narancs nem érdekes, hogy lefogy, de egy anyag szerepel, és nyerik ki belőle – szinefrint jelentősen tompítja az éhségérzetet. Mi ez az anyag már részletesen tanulmányozta, amikor bevezette az olvasót, hogy kiegészítse Gardenin FatFlex, és nincs ok arra, hogy ismételje meg. Érdemes megemlíteni, hogy a tiszta szinefrint tilos, hogy bármely más módon, mint orálisan. Effect, csökkentve az étvágyat.

Ajánl  Inflamaya gel -, hogy hol vásárolnak, és hogyan az ára?
További információ a hivatalos weboldalon

Egy további hatás elérése tömeg érhető el a második anyag hordenine, ami egy kicsit javítja az intézkedés a gasztrin, amely növeli a sósav a gyomorban, és felgyorsítja az emésztést. Mi azonban nem találtunk bizonyítékot arra, hogy hordenine tartalmazza a narancs.

 • A működési elve, az étvágy elnyomása szintjén az idegrendszer.
 • Nem ajánlott, hogy haladja meg egy adag tiszta verejték 1500 mg a mellékhatások elkerülése érdekében, nem kombinálható kiegészítőket-sztatinok.
 • Jelenlét Szénsavas Slim feltételesen indokolt, hogy javítsa az emésztés során, de ez ellentmondásokat kutatás a fogyás.

Vad sáfrány

dut bg beutifu1 Fizzy Slim Price, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, áttekintésre, fogyókúra Vad sáfrány aka Safflower kultúrát elsősorban a festék. Az Europen gyógyszert rendelt, mint hashajtó, choleretic és vizelethajtó. Sáfrány olaj tartalmaz linolsavat, tekintve ezt a tényt, a gyártó szerint a honlapon, hogy a csökkentett szintű a koleszterin, amit alátámaszt a megfigyelések.

 • A működési elve a kiegészítő „kozmetikai” hatása az esetben, zavarok a gyomor-bél rendszer, serkentik a kiválasztást a folyadékok.
 • Nyilvánvaló, hogy ellenjavallt vesegyulladás, kövek az epehólyagban.
 • Jelenlét Szénsavas Slim igazolható kiválasztó funkció.

kivonat borókabogyó

Shishkoyagody boróka használják a gyógyászatban különböző problémákra. A tanulmányban Extra Slim illik referencia choleretic intézkedés javítja az emésztést, vizelethajtó és hasmenés, puffadás. Az utolsó három nem meglepő, mert a változás az étrend vezet az alkalmazkodás, és ezért adódhatnak emésztési zavarok. Az orvosok mindig ajánlott a fogyni fokozatosan és nem több mint egy hete 4-6 kilót.

 • A működési elve – egy „kozmetikai” hatása az esetben, zavarok a gyomor-bél rendszer, serkentik a kiválasztást a folyadékok.
 • Nyilvánvaló, hogy ellenjavallt vesegyulladás, kövek az epehólyagban.
 • Jelenlét Szénsavas Slim igazolható kiválasztási funkcióit normalizálása a tápcsatornában és IGA.

Összefoglalás készítmény

Igyál sok folyadékot, miközben a szénsavas Slim ajánlott, mivel az elmúlt két vízhajtók. Ezek azonban echo egymást az eltávolítása folyadék és zhelchegonnogo. Azonban, jelenlétük fontos az normalizálására emésztőszervi megbetegedések, mert semmilyen jelentős változást a diéta vezet megsértését.

Az antagonista készítmény nem tárt fel, ami azt jelenti, senki kiegészítő nem zavarja a többi, hanem inkább kiegészíti azt. Például, coleonol egészíti ki, a P57 – első jeleket küld a hipotalamusz, hogy növelje a felszabaduló enzimek megemészteni zsírt, míg például a második növeli az energiahordozó ATP.

A hatás a vegyes komponensek:

 • kémiai, például narancs, yacon.
 • Fizikai például glucomannan.
 • Signal, például coleonol, ligetszépe.

Az összes vizsgált komponensek nem tudjuk azonosítani egyértelműen bizonyított orvoslás az alábbi összetevőkből áll:

 • ligetszépe.
 • Irvingia.
 • yacon.
 • keserű narancs gyümölcs kivonat por

Ez nem jelenti azt, hogy nem léteznek vagy fikció. Legalábbis nem találtunk egyhangú megerősítést miatt a különbség a tanulmányok, a hiányzó tudományos közleményei. Magától értetődik, hogy sok természetes gyógynövény, a hagyományos orvoslás, amelyek hatékonyak, de még nem szerepelnek a gyűjteményben a bizonyítékokon alapuló orvoslás.

Egyéb összetevők fedezze a teljes spektrumát hatása van a szervezetben. Tehát, ez tényleg megteremti a tölteléket a gyomor-bélrendszer, a boróka és a sáfrány és csökkenti következmények P57 csökkenti az érzés, étvágytalanság, lipáz és proteáz fokozza az emésztést, az élelmiszerek és így tovább.

Ez mind a gyártó szerint a szénsavas Slim egybeesik a valós svoistvami hozzávalókat tőlünk a legmagasabb minősítést.

Útmutató a szénsavas Slim

Most ismeretén alapuló összetételének Szénsavas Slim, lehetséges azonosítani ellenjavallat.

Ellenjavallatok

Ez is nagyon egyszerű -, hogy összegyűjti az ellenjavallatok egy listára. Van egy „de” – ez elég megemlíteni P57 és ebben a szakaszban lehet befejezettnek tekinthető. Olvassa el, miért.

P57 csak akkor engedélyezett, teljesen egészséges ember, nem betegség a belső szervek nem kell. Tehát a kiegészítés nem alkalmas emberek túlsúlyosak csak azoknak, akik nem lépték túl a testtömeg indexe 30 pont. Könnyen kiszámítható a BMI kalkulátor.

Például, a növekedés a 170 maximális tömeget, amelynél ez még mindig megengedhető, hogy használhatja a kiegészítést – 86 kg. Ha telt a marker hosszú ideig, akkor lehetséges, hogy a szervezet már elkezdődött a folyamat, amely nélkül a gyógyszer nem megfelelő.

Betegségek, amelyek akkor merülhetnek fel az elhízással:

 • A gyulladás hatására.
 • ischaemia.
 • A metabolikus szindróma.
 • Arthritis.
 • Magas vérnyomás.
 • Az osteoarthritis.
 • És még egy tucat megsértését.

A teljesség, itt van egy teljes listát ellenjavallatok használatából eredő egyéb összetevők:

 • a vesegyulladás.
 • Kövek az epehólyagban.
 • fogadása sztatinok.
 • agyi betegség, például skizofrénia.
 • Terhesség, szoptatás.

Mi adhat egy korhatár felvételi 18 éves és idősebb, mint 50 év. A minimális küszöbértéket minden elég világos, de több mint 50 éve, akkor nem javasoljuk az egyszerű oknál fogva, hogy miután 45 év tűnik a különböző problémákat a szív-és érrendszeri, hogy az idegrendszerre.

Ajánl  OxySlim - az ár, vásárolni most, ahol vásárolni, megjegyzéseket, fogyókúra

A szabályok a kiegészítő Szénsavas Slim

A kapcsolat ilyen készítményben nem meglepő, hogy az ajánlás nagyon szigorú, és nem kell törve, a számított hatásait anyagok 24 órán át. Ezt támasztja alá az a tanulmány összetételét. A szabályok a következők:

 • Naponta nem több, mint 1 tabletta.
 • ital egy tablettát egy pohár vízzel.
 • támogatására igyon sok folyadékot egész nap nem kevesebb, mint 1,5 liter.

A idejével Szénsavas Slim nem szabályozza a gyártó, azonban meg kell hallgatni a véleményét az orvosok, visszajelzést. Az orvosok azt sugallják, hogy lefogy gyorsabb, mint 1kg egy hét, és a visszajelzést Szénsavas Slim van visszacsatolás, hogy fogyni 4-8 kg hetente.

Do elemi következtetést, hogy jobb lenne, hogy a gyógyszerről egész nap, de mivel OOO „Primula élet” ragaszkodik naponta, akkor legalább hagyja tested pihenni egy hétig. Ez egy hét, hogy egy hétig pihenni. Ha követed ezt az ütemtervet, akkor kell 2 darab, ha nem, akkor 4.

Hol lehet vásárolni Szénsavas Slim és ár

ítélve az a tény, hogy a kamat a kiegészítő alakult októberben (lásd a képet), azt mondhatjuk, hogy az értékesítés nem volt ezt megelőzően. Meglepő, hogy nem volt egy fokozatos növekedése, és robbanásveszélyes. Meg tudja magyarázni a jelenséget vagy promóciós tevékenység gyártó, ezért nagy beruházásokat marketing, vagy a gyors szóbeszéd, hogy csak hatékonyságának köszönhetően Szénsavas Slim.

Way fogyni a kategóriában „az Áruk mail”, amiből az következik, hogy a szénsavas Slim nem lehet megvásárolni egy gyógyszertárban. Ebben az esetben a gyártó az, hogy minden rendben van a dokumentumok és laboratóriumi vizsgálatok. Egyébként, mi lett volna, hogy hagyja abba a felülvizsgálat.

Itt meg kell érteni, hogy miért ez az elem nem a megszokott kiskereskedelmi gyógyszertárak, mert azt lehet eladni. Három lehetősége van:

 1. A gazdasági oka.
 2. tesztelése a siker a kiegészítést.
 3. A szökési kísérlet.
 4. OL>

  A harmadik pont kizárjuk, mert rejtőzködő nem fog működni, mint év elején megjelent a tanúsítvány megmutatja a valódi nevét igazgatók helye gyártó végzett laboratóriumi vizsgálat, kapott egy igazolást, regisztrált a Szövetségi akkreditációt.

  A gazdasági ok meglehetősen valószínű, mert a fejlesztés a kiskereskedelmi ágazatban kell befektetni hihetetlen összegeket ügynöki díjak, bérleti tér, berendezések, írásvetítő. Az ár egy kiegészítés lehet felszállni tucatszor. Ez végül ugyanolyan vagy kisebb profit, de egy kis körét, hanem termelési kapacitás, hogy tökéletesen annak érdekében, hogy visszafoglalja a költségeket.

  A második pont szorosan kapcsolódik a gazdaság, mert amellett, hogy dolgozzon ki a képlet és a kutatás, akkor kell tesztelni, amit a fogyasztók fognak követelni szénsavas Slim. Nem azt jelenti, hogy az emberek kísérlet végrehajtása során, csak az, hogy a kiegészítés a szabályok szerint a marketing is meg kell vizsgálni. Ez megakadályozza a felesleges kiadások jövőbeni, de segít a gyártó, például, hogy valamit változtatni a design a csomagot, a tabletták számát, hogy azonosítsa a fogyasztók magatartása újdonság.

  Tegyük fel, hogy az ár és folyamatos akciók vannak kitéve piackutatás és lehet több mint egy-két hónapig. Mivel a hype, mi várható a fejlesztés a modell értékesítése a hagyományos kiskereskedők.

  Hivatalos weboldal Szénsavas Slim

  A fentiek figyelembevételével az egyetlen igazi módja annak, hogy vásárolni Szénsavas Slim rendelés a hivatalos honlapon. Meglepő előfordulhat, hogy egy link is nyit a különböző minták is magyarázható tesztelésével az emberek hogyan reagálnak a különleges megjelenésű.

  A link adunk, megy egy oldal, ahol a kiegészítő ígért áron 149 …. Ez a marketing akció, amelynek lényege az, hogy ha vásárolni több csomag egyik lesz kedvezményes áron. Így a vevő lesz képes pénzt megtakarítani ellentétben beszerzést a honlapon!

  Link hivatalos honlapján: KLIKK.

  Vélemények körülbelül Szénsavas Slim

  A keresett és független helyeken otzoviki vélemény talált:

  Remélem, hogy hamarosan meg fog jelenni, és az időközben ösztönözni mindenkit, aki úgy döntött, hogy vásárol, írj a megjegyzések visszajelzést a tapasztalat. Csak konstruktív és indokolt leírást. Garancia: visszajelzését szerepelni fog ebben a cikkben alább. Továbbá, ha vannak képek és videó, írhat nekünk

  Egyéb véleménye az interneten bizalom is nehéz, mert az összes keresési lekérdezések Yandex és a Google, így a honlapok, ahol a vélemények maguk alá írt rendkívül pozitív cikkeket, ezért a szerzők lehet motiválni.

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."