Provocative Gel – vélemények, észrevételek, ár,

[Total:    Average: /5]

Helló, a nevem Eugene és én vagyok boldog nő. Azt már házasok 5 év, és a férjem is. De mostanában nem annyira mechanikusan hogy többé örömet. A tény az, hogy a házasság előtt mi volt a kapcsolat és 3 éve a szenvedély maradt a gondtalan agglegény életét. Még a szenvedély, és lehetőség. És most, fiatalok vagyunk, szép, van egy gyönyörű fia, de nem lett unalmas és érdektelen.

Természetesen minden titkát női magazinok munka, de nem sokáig. Így kénytelen voltam menni szélsőséges intézkedéseket, és megvan a gél „provokáció”. Hála neki, én is büszkén hívja magam egy boldog nő.

Mi az a gél „provokáció”, és miért vásárolnak

Gel „provokáció” van egy serkentő krém, amely lehetővé teszi, hogy meghosszabbítja a szexuális aktus, és ez több élénk érzetek mindkét partner számára. A férfi azt állítja elő a hatása, hogy meghosszabbítja, de a nők, ez egy áldás. Előnyök akkor számíthat, de itt van néhány közülük:

 1. A krém segít, hogy könnyen elérni az orgazmust.
 2. A nő képes lesz érezni, amit többszörös orgazmus.
 3. Rendszeres használata serkentő hatású, segíti a partner könnyebben elérjük a csúcsot az élvezet.
 4. Javítja érzékenysége erogén zónák.
 5. Jelentősen növeli annak valószínűségét, öröm párhuzamosan egy partner.
 6. A zsír jár közvetlenül az alkalmazás után.
 7. OL>

  Mivel az előnyök fent vázolt, a vágy, hogy vásárolni gél „provokáció” előfordul, hogy minden értelmes nő. Azt legyűrte ezt a vágyat, és nem bántam.

  Miért nem nő úgy érzi, öröm normál közösülés

  Sajnos nem ritka, ha egy partnere lesz öröm a szex, amikor a partner nem tudja elérni a végét. Ennek oka a sok, és sokszor még csak nem is a partnere. A statisztikák szerint csak 11% -át a nők valóban élvezik a szexet minden alkalommal ez történik. A többi banális szenvedés. Miért történik ez?

 • 45% a nők vannak arról, hogy az érzelmek. Nagy stressz, pszichés stressz és a fáradtság nem lehet pihenni, amíg a végén. A közösülés zajlik, mintha az általuk, a lényeg, hogy a férje elégedett volt.
 • 31% a nők úgy vélik, hogy nem illik vele rendszeres partnere. Természetesen az ilyen ítéletek joga létezni. De minden szexológus azt állítják, hogy minden pár lehet tapasztalni egy egész sor az érzelmek szex közben. Természetesen, ha ezek a nők egy egyszeri csatlakozási oldalán, elégedett. De működik teljesen más tényező: az adrenalin, az új partner, a félelem és a szélsőséges. A létrehozott kapcsolatok, úgy tűnik, minden friss, és így gondolatai összeférhetetlenséget.
 • 16% nem tudja teljesen nyitott még a hosszú távú kapcsolatok. Sajnos, ez nem ritka, hogy a lányok túl szégyenlős levetkőzni előtt a partner, hogy a szex a takaró alatt, és fény nélkül. Természetesen az okok is sok: elégedetlenség alak, természetes félénkség, kisebbrendűségi komplexus. De az ilyen tényezők nagyon rossz hatással van a szex, mert nem teszik lehetővé a partnerek próbálni valami újat.
 • 8% a nők frigid vagy szenved orgazmus hiánya. Itt úgy tűnik, hogy semmi sem segít. De ahhoz, hogy minden a Hókirálynő meg tudja találni a megközelítés.
Ajánl  UpSize - vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, összetevők, hogyan működik?

Intim gél „provokáció” segít megoldani ezeket a problémákat egy pillanat alatt. Végtére is, a női orgazmus hiánya egy nagyon káros érzelmileg, mind fizikailag. Még a lehetőségét is, hogy terhes függ get orgazmus.

A készítmény és a kibocsátási forma

Mi vonzott gél „provokáció” egy készítmény. Ez magában foglalja a kizárólag természetes összetevőket, hogy a gyártók inkább titokban tartani. De én is hittem a szót, és a vizsgálat ténylegesen megerősítette a természetes úton. Bármilyen allergiás reakciók, mert a terület meglehetősen intim, a gél nem okozott. A krém kellemes illata és állaga.

A forma kimeneti jellemző gélek és krémek. A szokásos műanyag cső egy fedéllel.

Az alkalmazás módja gél

Használati útmutató gél „provokáció” olyan egyszerű, mint bármely kenőanyag. Az egész probléma a nők előtti gerjeszti a partnere. Hogyan? Itt van egy eset minden. És akkor könnyű masszázs mozdulatok, hogy alkalmazza a krémet a felálló kakas. Ez manipuláció fontos tölteni legalább 10 percet, mielőtt a közösülés, a gél felvenni. Ezért alkalmazása után, átadhatja magát a előjáték, hogy készen áll a következő öröm.

A lejárt a megadott időben lehet ellenállni a szenvedélyeket, és folytassa közvetlenül a szex. Miután egy pár perces normál test gél lépnek érvénybe, ami növeli a percenként. Ez a szexuális aktus hosszabb ideig fog tartani, mint máskor, és lesz sokkal világosabb.

Személyes tapasztalatok és vélemények

Természetesen vettem „provokáció”, miután megvizsgálta a ajánlások az elégedett ügyfelek. Azt kell, hogy mondjam, én nem összekeverni a tény, hogy a 99% -a volt pozitív. Tehát én elrendelte gondolkodás nélkül, és most nyugodtan írja meg a véleményét.

 1. Először nagyon örültem a könnyű használat. Ahhoz, hogy a férje képes vagyok, így csak alkalmazza a gélt őt a nemi szerv, míg voltunk elfoglalva csók és előzetes simogat.
 2. Második, a hatás a gél éreztük teljesen az első alkalmazás, és a progresszív cselekvés csak boldog. Most nem vált számunkra ugyanaz, mint 8 évvel ezelőtt.
 3. Harmadszor, ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megvédje házastársuk házasságtörés és a házasság bontását. Mivel azt szeretnénk egymást, mint korábban, és nem csak az agy, hanem a test.
 4. OL>

  Általában a gél „provokáció” csak engem nagyon boldog nő, és a férjem ragyog, mert minden este tudja, hogy nekem, hogy orgazmus segítségével a mi kis titkunk.

  Hol lehet vásárolni gél „provokáció”, és az ára

  Eladom gél „provokáció” jobb engedéllyel rendelkező kereskedő a hamisítványok elkerülése érdekében. Az ára körülbelül 2000 rubelt, de akkor mindig az akciók a gyártótól, és vásárold meg a terméket féláron. De még ha a készlet tart, nem fukarkodik. Mivel az ár a boldogság sokkal magasabb, mint egy bizonyos összeget.

About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*