Silane Guard – folyékony üveg, ár, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, vélemények,

[Total:    Average: /5]

Jó napot, barátaim!

További információ a hivatalos weboldalon

A választás a védőréteg kocsiszekrény – kérdése pusztán személyes preferencia, a pénzügyi kapacitás, kapcsolata a négykerekű barátja általában.

Azok, akik szeretnek lovagolni egy piszkos autó vagy hogy kiad egy csomó időt a mosás az autó, ez a cikk nem tud olvasni.

Azok, akik törődnek a megjelenése a vas, és akik számára az autó – nem csak egy közlekedési eszköz, hanem a feltétel a sikeres élet lesz érdekelt információt.

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  folyékony üveg, ár, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, vélemények,

Mi fog összpontosítani folyékony üveg álltal Guard véleménye, amely mint ellentmondásos, mint ez érdekes az Ön személyes vizsgálatot.

csalódások és remények a múlt álltal Guard

Nem vagyok egyik rajongó a tisztaság, de vezetni a város körül (de az ország is) egy piszkos autó tekinthető illetlen. Sok éven át mostam autóikat, ami változik gyakran, speciális habok, samponok, gélek, kiterjed a különböző LWA, és ez történik, mind önállóan és kéz a tapasztalt szakemberek.

Az eredmény az volt tisztességes, ha nem egy, hanem egy jelentős hátránya: miután pár nappal a Shine nem enyhült, és a por tapadt mossuk a test a bosszú. Kipróbálta az összes létező szakmai és népi jogorvoslati rábukkantam egy érdekes hirdetés.

Figyelem! Információ a témáról:

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  folyékony üveg, ár, hivatalos honlapja, ahol vásárolni, eredeti, vélemények, reklám elfogult vagyok, azt hiszik, hogy egy jó termék mindig megtalálja a megfelelő vevőt. Értsd meg, hogy a törvényi Közgazdasági durvák, de ne szakítson bosszantó szórólapok, hogy vigye el az utcán, vagy dobták a postafiók ?! Én is … De nem az autó tulajdonosa a 20 éves tapasztalatot átadni az új japán technológia, eladott egy nagyon vonzó ár és ígéretes 8-12 hónapos Shine és a testet védik a portól, homok, piszok.

Az igazság vagy fikció?

Haladás vagy egy trükk a marketing?

Ajánl  Dynamite - az aktivátor harapás,vélemények, ár, hol lehet megvásárolni, az eredeti, vagy megéri?

Úgy döntöttem, hogy nézd meg a folyékony álltal Willson üveg Guard, amely lehetővé tette a szívverés számítva egy csoda.

A japán márka ismert fejlett megoldások terén a tuning, de a tulajdonos a palack 95 ml kezdtem szkeptikusan. Azonban egy kis költség – kevesebb, mint … – plusz gyors szállítás (mit tennénk internet nélkül ?!) emelkedett hangulat az első használat előtt.

Mivel egy törvénytisztelő állampolgár és aprólékos ember, figyelmesen elolvastam a használati utasítást és elő az autót a polírozza:

 • samponnal megmossuk a test;
 • igazított mikrorepedések;
 • polírozott felület;
 • megszabadult az olajfoltokat;
 • adott az autó, hogy megszáradjon.
További információ a hivatalos weboldalon

Végül a pillanatban a teszt! A folyékony, könnyen alkalmazni lehet egy része a test egy szivaccsal, amely tartalmazza a készlet. Ezután az összes többi. Fél óra múlva a szárított oldatot dörzsölni egy speciális ruhával. Meglepetésemre, a lengyel könnyen szétszórt a felületen anélkül, hogy kiad egy csomó erőfeszítést. További egy óra elteltével lehet alkalmazni, és dörzsölje a második réteget. A palackot csak vége. Mi fog történni?

Hat hónappal később, vagy összefoglaló boldog autós.

A hat hónap töltöttem alkalmazása után az üveg, teljesen megfeledkezve olyan dolgok, mint a samponok, hab, autómosó … Shine igazán tart minden időben. Eső csepp lefolyjon egy polimer film, így piszkos csíkok. A kavics és homok, hogy esik az ajtók, sárvédők, csomagtartó, ugrál, anélkül, hogy a legkisebb kárt. Egy alkalommal, amikor keményen kellett dolgoznia, ecsettel, letörölte a cseppentett festék (elkezdtem egy otthoni javítás): Lengyel egyáltalán nem törlik, miközben a csillogás, csillog a napfényben minden a szivárvány színeiben. Csatlakozz a pozitív vélemény írásáért folyékony üveg álltal Guard.

Mi tetszett a legjobban?

 • megfizethető áron.
 • Kényelmes térfogata a fiola.
 • vízlepergető hatású.
 • Gazdaságos ár.
 • A bevonat tartósságát.

Természetesen vannak néhány hátránya is: az autó meg kell alaposan felkészült, mielőtt a fényező, a lefedettség hat hónappal később kezdenek halványulni, bár a gyártó kijelentette, egy 12 hónapos időszakra védelmet. Túlzás? Valószínűleg. De hat hónapos soha nem ment vissza az autómosó, majd az autó maga kiadási időt és pénzt, hogy érdekel!

Ajánl  Lives - vélemények, ár, ahol vásárolni, vásárolni most

alkalmazása egykomponensű folyékony szilán üveg Guard alapján szilícium, nem csak védi a szervezetet a kisebb karcolásokat, zord időjárás, mechanikai sérülés, hanem ad a jármű egy jól ápolt megjelenést sokáig.

Tehát ha valakinek kétségei -, hogy, nem fogja megbánni! Persze, hagyja el a linket a hivatalos honlapon, hogy hol vásárolnak eszközt.

További információ a hivatalos weboldalon

Ennek köszönhetően a blog a lehetőséget, hogy megosszák eredményeket a folyékony szilán üveg Guard.

About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."