Squeeze Station – vélemények, észrevételek, ár,

[Total: 0   Average: 0/5]

Ebben a kategóriában jelennek hasznos kiegészítők teszik anya életét, sokkal érdekesebb és még szórakoztató is. Ma van a hős – csomagoló bébiételek, amelyek azt mondták Vera Averyanova.

Még soha nem láttam ilyen eszközöket a barátok, szóval tényleg többet akart tudni erről a rendszerről a csomagolás. Megkérdeztem Faith mondani, hogy miért van szükség a csomagolót és hogyan működik. Tehát nem hiszem, reklám, megpróbáltuk az Ön számára. De az oldalon a Hit Instagram is, nézd, ott van egy csomó hasznos dolog. És ha úgy dönt, hogy bérelni egy állomás, biztos, hogy mondja meg, hogy mit tanult róla tőlem – Hit neked egy 10% -os kedvezményt.

Most kívánok kellemes olvasási és ő olvasott!

Szeretné, hogy teljesen biztos, hogy a gyermek eszik? Ezután a találmány: a rendszer vagy a csomagoló csomagoló bébiétel Infantino.

Mi a lényeg?

püré, turmixokat, joghurt , ami anyám teszi magát otthon, a zöldségek, gyümölcsök és bogyók a nagymamám telek használja a készüléket néhány percig csomagolt eldobható táskák és lágy üveget.

Hogyan működik?

egy csomagoló állomáson, zsákokba csomagolják, Doy-pack (118мл) vagy lágy palack (130 ml). Palack és táska egyaránt könnyen csatlakoztatható az állomásra.

Miért lenne valaki használja ezt?

0 Kiválaszthatja csak azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a gyermek, és a folyamat nyomon követése a főzés áttörjük, összekeverjük a megfelelő termékeket, az arányok, amit akar. Akkor gondolom, egy csomó saját receptek, amelyek csak tökéletes és a baba szeretni fogja, hozzon létre a különböző élelmiszer, amely nem talál kész burgonyapürével.

0 Itt az ideje az első táplálás? Ezután a tömörítő fog megmenteni. A gyerekek takarmány közvetlenül a palack vagy egy tasak, finoman nyomkodva, és segítségével a kanál tippeket Infantino.

0 gyermek idősebb, akkor ad egy állvány up tasak a leghasznosabb házi joghurt iskolába. Kifelé, ő nem különbözik a értékesítik az üzletekben, senki nem fogja kérni a gyermek: „Mi ez?”. Külsőleg nem különbözik, de a tartalom … mindig és mindenhol a fia vagy lánya lesz teljesen biztonságos szempontjából hiányában „adalék-tartósítószerek, színezőanyagok” hasznos és házi készítésű ételeket.

Ajánl  Keraderm - negatív észrevételeket, véleményeket, ár, hivatalos honlapján

0Можно hogy sétálni, meglátogatni, a klinikát, és táplálja a babát. Ez nem lesz piszkos, sem gyermek, sem anyja. Az ételek, amit általában használni a „kilépés” garancia arra, hogy valami nem fog átterjedni, nem fog a talaj táska nem.

0 fogant gyermek enni, amit hirdetett és értékesített színes csomagokat a szupermarket, amikor nehéz, hogy neki enni túró a lemez, ugyanaz a jó, ami a színes csomagolás. Van megoldás -, hogy a csomag be egy stand up tasak, kibír egy fényes matrica, és így nyűgös. Sok gyerek csak vicces ki a csomagot a csomagoló Infantino, úgy érzékelik, mint egy játék, így a fokozott étvágy garantált.

0Многие szeretnék csinálni nyári házi feladatot, mert a nyáron sok hasznos és ízletes zöldségek, gyümölcsök és bogyók. Packer „Infantino” egy másik módja annak, hogy mentse a vitaminok a tél. Crush bogyók egy turmixgépben vagy daráló, keverjük össze a cukorral homok a kívánt arányokban, csomagolja a mártást a tételek, és fagyasztva. Itt vitamin díjat a télen a tea és a palacsinta vagy teljesen természetes öntet a krémsajt.

0Тем akik figyelemmel kísérik a diétát és a szám, tartsák be a megfelelő táplálkozás, csomagoló is hasznos. Akkor otthonról hozott finom és könnyű snack egy smoothie vagy túrós desszert.

System csomagolás bébiétel Infantino tartalmaz egy sor olyan segítők anya, ahonnan lehet választani egy vagy gyűjtsük össze az egész sorozat:

1. Station csomagolás bébiétel Squeeze Station.

2. A palack újrahasználható Keeper Squeeze tok (térfogat 130 ml). Akkor töltse ki az üveget kézzel vagy a használata „Station csomagot bébiétel Squeeze Station”. Soft palack könnyen feltölthető és könnyen tisztítható, tárolható a fagyasztóban.

3. Puha táskák, csavaros kupakkal Squeeze Tasak (térfogat 118 ml). Ez a táska lehet tölteni állomás csomag bébiétel Squeeze Station. A zsákokat sterilizálják a gyártási folyamat, így azok egyszeri használatra. Írd fel a zsákot a gyártás időpontját, a készítmény püré vagy ragaszkodni a vicces matrica érdekes volt a gyerek

Ajánl  Bliss Hair - ár, ahol vásárolni, vélemények

4. Spoon – fej Ketten egy kanállal. A kanál kapcsolódási rácsavarjuk a kiöntő zsákok és palackok Infantino. Azoknak a gyermekeknek, akik szeretnek enni a kanál!

5. Cup – pároló Steam és Smush. Ebben Cup tud főzni a zöldségeket egy mikrohullámú sütő és a sajtó őrölni őket püré. Használja a főtt püré azonnal vagy tároljuk a hűtőszekrényben az Ön kérésére.

És még egy nagyon fontos tény a Infantino termékek: táskák Doy-pack, és minden sorozatot kiegészítők etetéshez tanúsított Oroszország eszközök a gyermekek számára 3 éves korig.

& nbsp;

Kelemen Gréta
About Kelemen Gréta 363 Articles
"Kevesen ismerik az igazi Kelemen Gréta-t, de a legfontosabb két dolog, amit tudni kell, hogy az optimista és precíz, természetesen barátságos, szemlélődő és racionális, de kisebb dózisokban, és gyakran elkényeztetik a nem érzéketlen szokások is. Az optimizmusa azonban, amiért gyakran imádják. A barátok gyakran számítanak róla és romantikus természetükre a szükség idején. Persze senki sem tökéletes, és Bogdánnak számos hibája van. A tisztesség és az instabilitás hajlamos az úton járni, bár inkább személyes szinten, mint mások számára. Szerencsére a pontossága általában ott van, hogy enyhítse a fújásokat."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*